Palesztin kulturális miniszter: A Biblia szerzője hazudik, soha nem éltek itt zsidók, hódítóként érkeztek 70 éve

Négy palesztin “szakértő”, köztük a Palesztin Hatóság kulturális (!) minisztere, valamint egy politika tudományi professzor, egy régész és egy író egyöntetűen azt állították, hogy a zsidók “70 évvel ezelőtt” jelentek meg váratlanul “Palesztinában”, és ha a Biblia mást állít, akkor azt “egy hazug szerző írta.”

Videók itt: Palestinian Minister of CULTURE: “A Lying Author” Wrote the BIBLE, Jews Came As “Invaders” 70 Years Ago

“A zsidók azt állítják, hogy már kétezer éve itt voltak Palesztinában. Ha megnézzük a történelmet, akkor láthatjuk, hogy a múltban nem éltek Palesztinában, hanem megszállóként érkezte, kevesebb, mint 70 évvel ezelőtt. Azóta olyan hódítók, mint korábban a hüszkoszok, a bizánciak, a perzsák és a brit gyarmatosítók. A kanaánita palesztin nép azonban legyőzte őket és továbbra is itt él a földjén” – állította a palesztin állami televízióban Riyad Al-Aileh, az Al-Azhar Egyetem politikatudományi professzora.

Kapcsolódó cikk: “A mai Izraelnek nincs köze a zsidósághoz” – Egy újfajta keresztény antiszemitizmus

Atef Abu Saif, a Palesztin Hatóság kulturális minisztere szerint a zsidó történelem “hamis mítoszát egy hazug szerző találta ki”.

“Egy olyan állammal szemben küzdünk, amely a semmiből érkezett, nincs történelme, sem földrajzi gyökerei, akik ellopták a földünket és fel akarnak számolni bennünket. … Egy hazug szerző találta ki ezt a hamis történetet arról, hogy itt éltek ezen a földön, most pedig idejöttek, hogy igazolják ezt a történetet. A történelemben nincs semmi, ami igazolná a jelenlétüket. Egy követ sem találtak ennek igazolására. … Izrael tisztában van azzal, hogy semmi kapcsolata Jeruzsálemmel, sem a történelmével, sem a földrajzi helyével és a jövőjével sem. Ha Izrael azt a hazugságot ünnepli, hogy “3000 éves zsidó történelmük van Jeruzsálemben”, akkor erre azt mondjuk, hogy mi 7000 éve élünk Jeruzsálemben. Mi, a kanaániták voltunk az elsők, akik több mint 6000 évvel ezelőtt felépítettük Jebust. Nem is kell ezt ünnepelnünk, mert természetes, hogy itt vagyunk. Az idegenek azok, akik ünnepelnek” – mondta a palesztin televízió reggeli műsorában a miniszter.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: